19 Ağustos 2013 Pazartesi

400 Darbe Türkçe Dublaj izle - Film İzle


400 Darbe Türkçe Dublaj izle - Film İzle




Filmin Adı: 400 Darbe Türkçe Dublaj izle

Türü: Dram Filmleri , IMDB 7.0 Film , Suç Filmleri , Yabancı Filmler

Özeti: Meraklı izleyicilerimiz için, '400 Darbe'nin Fransızca'da 'okul kırmak' adına kullanılan bir deyim olduğunu da ekleyelim.

Dokuz buçuk yaşındaki Antoine ceza olarak aldığı ödevi yapamaz ve ertesi gün okula gitmekten korkar. Arkadaşı René ile beraber okulu kırıp haytalık yaparlar. Antoine, öğleden hemen sonra sokakta annesini bir başka erkeğin kollarında görür ve alt üst olur. Okula dönünce içerisinde bulunduğu ruh halini etkisiyle mazeret olarak annesinin öldüğünü iddia eder.

Antoine'ın ana ve babası okula geldiklerinde gerçek ortaya çıkar. Cezalandırılmaktan korkan küçük kahramanımız bu kez akşam eve gitmekten korkar. Geceyi sokakta geçirirse de ertesi gün yakalanır ve ev yaşamı yeniden başlar. Annesinin ölümüyle ilgili yalanından nazaran Antoine'a hala daha garezi olan öğretmeni ona ve René'ye 8 gün okuldan uzaklaştırma cezası verir.

İki kafadar durumu ailelerine açıklayamayacakları için evden kaçmaya karar verirler. Amaçları denize ulaşmaktır. Ama paraları yoktur. Bunun üzerine Antoine gece babasının bürosuna gidip bir daktilo çalmak isterse .Ne planlar istendiği buna benzer gider, ne dertler biter...

Fransız sinemasına yeni bir nefes getirmek için kolları sıvayan genç ve çokbilmiş Cahier de Cinema tayfasının en cesurlarından olan François Truffaut, 400 Darbe ile yanlızca biçimsel anlamda değil, içerik olarak da tokat buna benzer bir filmle çıkagelir ve bütün dünyada ayakta alkışlanır. Yeni Dalga'nın bu en müstesna yapıtıyla, 1959 yılında Cannes'da En İyi Yöneten ödülü ve New York Film Eleştirmenleri'nden de En İyi Ecnebi Film payeleri geliverir. Tabi bu, Fransız sinemasının on yıllarca sürecek temsilciliğini yapma onurunun yakınında hiç bir şeydir.

Full Film izle ekibi iyi seyirler diler.

400 Darbe Türkçe Dublaj izle filminin yayınlanma tarihi 1959' ve birçok full film izle kitlesi tarafından beğeni ile izlenmiştir. Türkiye ve Dünya sinemaseverleri tarafından IMDB puanlama sisteminden 8.1 puan alarak kalitesini tescillemiş bir filmdir. Filmin kadrosundaki bazı ünlü oyuncular ise François Truffaut , Jeanpierre Leaud , Jeanne Moreau , Claire Maurier , Jeanclaude Brialy şeklinde sıralanabilir. Son olarak filmin yönetmen koltuğunda ise ünlü yönetmen François Truffaut'i görmekteyiz. Ek olarak filmin türü suç ve dram filmleri şeklinde belirlenmiştir.

400 Darbe Türkçe Dublaj izle - FİLMİNİ GERÇEK SİTEDEN İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.


Etiketleri: 400 Darbe 720p izle , 400 Darbe tek parça izle , The 400 Blows izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder