6 Ağustos 2013 Salı

Baykuş Krallığı Efsanesi Türkçe Dublaj izle - Film İzle


Baykuş Krallığı Efsanesi Türkçe Dublaj izle - Film İzle




Filmin Adı: Baykuş Krallığı Efsanesi Türkçe Dublaj izle

Türü: Animasyon-Çizgi , Fantastik Film , Günün Filmi , IMDB 7.0 Film , Macera Filmleri , Yabancı Filmler

Özeti: Bir kahramanlık öyküsünü içeren animasyon filmini sizler ile paylaşıyoruz. Filmde Soren isimli bir küçük baykuşun gerçek bir koruyucu olma yolunda geçirdiği zor sınavların aktarıldığı bu filmi beğenerek izleyeceksiniz. Kardeşi ile her zaman bir yarış içerisinde olan Soren daima ondan daha iyi bir performans sergilemekte ve ondan önce düzgün bir şekilde uçmayı öğrenmektedir. Bu durumu hep kıskanmış olan kardeşi bir gün yine böyle uçuş antrenmanı yaparken yaşadıkları ağaçtan düşerler ve kötü kalpli bir baykuşun kurduğu orduya asker toplayan bir baykuş tarafından kaçırılırlar. Olaylar da o andan sonra başlar.
Film izle ekibi iyi seyirler diler.
Baykuş Krallığı Efsanesi Türkçe Dublaj izle filminin yayınlanma tarihi 2010' ve birçok full film izle kitlesi tarafından beğeni ile izlenmiştir. Türkiye ve Dünya sinemaseverleri tarafından IMDB puanlama sisteminden 7.0 puan alarak kalitesini tescillemiş bir filmdir. Filmin kadrosundaki bazı ünlü oyuncular ise Hugo Weaving,Jim Sturgess, Abbie Cornish,David Wenham şeklinde sıralanabilir. Son olarak filmin yönetmen koltuğunda ise ünlü yönetmen Zack Snyder'i görmekteyiz. Ek olarak filmin türü animasyon, aile ve fantastik filmler şeklinde belirlenmiştir.

Baykuş Krallığı Efsanesi Türkçe Dublaj izle - FİLMİNİ GERÇEK SİTEDEN İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.


Etiketleri: Baykuş Krallığı Efsanesi 720p izle , Baykuş Krallığı Efsanesi tek parça izle , Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder