7 Ağustos 2013 Çarşamba

Dördüncü Kuvvet Tek Parça Türkçe Altyazılı izle - Film İzle


Dördüncü Kuvvet Tek Parça Türkçe Altyazılı izle - Film İzle




Filmin Adı: Dördüncü Kuvvet Tek Parça Türkçe Altyazılı izle

Türü: 2012 Filmleri , Aksiyon Filmleri , Bilim-Kurgu , Gerilim Filmleri , Yabancı Filmler

Özeti: Paul Jensen isimli bir gazete yazarının Berlinden başlayan ve Moskova' da devam eden öyküsünün anlatıldığı bir film. Filmde Paul Jensen isimli bu gazete yazarı Moskova'ya gittikten kısa süre sonra ünlü bir gazetenin magazin sayfasında baş editör olmayı başarır ve şöhretli bir hayat sürmeye başlar. Bu durumdan çok ta şikayetçi olmayan Paul Jensen kısa süre sonra tanıştığı bir kıza aşık olur ve onun sayesinde Rusya siyaseti ile de ilgilenmeye başlar. Bir gün bir cinayete tanık olan ve bundan sonra hem Rus Gizli Servisi hem de, teröristler tarafında rahat bırakılmayan gazete yazarının hayatı alt üst olacaktır.
Film izle ekibi iyi seyirler diler.
Dördüncü Kuvvet Tek Parça Türkçe Altyazılı izle filminin yayınlanma tarihi 2012' ve birçok full film izle kitlesi tarafından beğeni ile izlenmiştir. Türkiye ve Dünya sinemaseverleri tarafından IMDB puanlama sisteminden 5.8 puan alarak kalitesini tescillemiş bir filmdir. Filmin kadrosundaki bazı ünlü oyuncular ise Moritz Bleibtreu, Rade Serbedzija, Kasia Smutniak, Max Riemelt, Mark Ivanir, Isabella Vinet şeklinde sıralanabilir. Son olarak filmin yönetmen koltuğunda ise ünlü yönetmen Dennis Gansel'i görmekteyiz. Ek olarak filmin türü aksiyon, bilim-kurgu, politik, casusluk filmleri şeklinde belirlenmiştir.

Dördüncü Kuvvet Tek Parça Türkçe Altyazılı izle - FİLMİNİ GERÇEK SİTEDEN İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.


Etiketleri: Die vierte Macht 720p izle , Die vierte Macht full izle , Dördüncü Kuvvet full izle , Dördüncü Kuvvet vk izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder