7 Ağustos 2013 Çarşamba

Emperor-İmparator 2012 Türkçe Altyazılı izle - Film İzle


Emperor-İmparator 2012 Türkçe Altyazılı izle - Film İzle




Filmin Adı: Emperor-İmparator 2012 Türkçe Altyazılı izle

Türü: 2012 Filmleri , Dram Filmleri , Savaş Filmleri , Tarihi Filmler , Yabancı Filmler

Özeti: Birbiriyle düşman taraflar aralarında şekillenen bir aşk ve onur hikayesini açıklayan EMPEROR gerçek olaylara dayanmakta ve savaş sonrasında Japonya'nın gölgelerinde barışı sağlamak için atılan cesur ve mahrem adımları konu alıyor. Matthew Fox, Tommy Lee Jones ve Eriko Hatsune ile İmparator Hirohito'nun 2. Dünya Savaşı kuşatmasından günler sonra gerçekleşen Amerikan'ın Japon işgalini yaşama geçiriyor.

Komutan Douglas MacArthur (Jones) beklenmedik bir şekilde ecnebi bir ülkede fiili hükümdar olunca, herkesin aklını kurcalayan soruya çözüm bulması için Japon kültürü uzmanı Komutan Bonner Fellers'ı (Fox) atar. Soru şudur: Halkı tarafından çok sevilen fakat savaş suçlusu kalan Japon İmparatoru cezalandırılmalı mıdır? Görevinin getirdiği siyasi entrikalar ile kendisini Japonya'ya çeken esrarengiz bir öğretmeni (Hatsune) arayışı aralarında kalan Feller'ın emin olduğu tek şey oynanacak oyunların iki ülkenin tarihini sonsuza dek değiştireceğidir .
Film sitesi ekibi iyi seyirler diler.

Emperor-İmparator 2012 Türkçe Altyazılı izle filminin yayınlanma tarihi 2012' ve birçok full film izle kitlesi tarafından beğeni ile izlenmiştir. Türkiye ve Dünya sinemaseverleri tarafından IMDB puanlama sisteminden 6.2 puan alarak kalitesini tescillemiş bir filmdir. Filmin kadrosundaki bazı ünlü oyuncular ise Colin Moy, Eriko Hatsune, Kaori Momoi, Masayoshi Haneda, Matthew Fox, Tommy Lee Jones, Toshiyuki Nishida şeklinde sıralanabilir. Son olarak filmin yönetmen koltuğunda ise ünlü yönetmen Peter Webber'i görmekteyiz. Ek olarak filmin türü dram, tarihi ve savaş filmleri şeklinde belirlenmiştir.

Emperor-İmparator 2012 Türkçe Altyazılı izle - FİLMİNİ GERÇEK SİTEDEN İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.


Etiketleri: Emperor izle , İmparator 720p izle , İmparator izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder