12 Ağustos 2013 Pazartesi

Kış Ayazında Savaş Türkçe Dublaj izle - Film İzle


Kış Ayazında Savaş Türkçe Dublaj izle - Film İzle




Filmin Adı: Kış Ayazında Savaş Türkçe Dublaj izle

Türü: Dram Filmleri , IMDB 7.0 Film , Savaş Filmleri , Tarihi Filmler , Yabancı Filmler

Özeti: Rusya'da yapılan savaşların son dönemlerindeki zorlu şartlarının konu alındığı bu yapıtta hayallerimizin ve düşüncelerimizin ötesinde bir savaş ve bu savaşın ne derece zor bir şartlarda yapıldığını göreceğiz. Savaştan çok doğanın zorlu şartları ile mücadele eden askerler ve bu durumdan zarar gören sivilleri daha da içlerine girerek anlayacağız. Oorlogswinter savaşın son aylarını anlatmakta. 1944/45 kışı en zor kurallar altında geçmekte. Her yerde kıtlık ve açlık var. Hollanda genelinde o kış 20 bin kişi açlıktan ve savaş koşullarından ölmüştür. İşte filmimizde Veluwe bölgesinde, Zwolle yakınlarında, IJssel nehrinin bir ucunda yer alan bir köyde geçmektedir. Michiel belediye başkanının oğludur ve kaldıkları köy Alman askerleri açısından işgal edilmiştir. Bir akşam bir İngiliz uçağı düşer ve Michiel arkadaşıyla harabeyi incelemeye ormanın içine dalar. Daha hemen sonra olaylar peş peşe gelişmektedir .
Film izle ekibi iyi seyirler diler.
Kış Ayazında Savaş Türkçe Dublaj izle filminin yayınlanma tarihi 2008' ve birçok full film izle kitlesi tarafından beğeni ile izlenmiştir. Türkiye ve Dünya sinemaseverleri tarafından IMDB puanlama sisteminden 7.0 puan alarak kalitesini tescillemiş bir filmdir. Filmin kadrosundaki bazı ünlü oyuncular ise Anneke Blok, Dan Van Husen, Jamie Campbell Bower, Melody Klaver, Yorick Van Wageningen şeklinde sıralanabilir. Son olarak filmin yönetmen koltuğunda ise ünlü yönetmen Martin Koolhoven'i görmekteyiz. Ek olarak filmin türü dram, tarihi ve savaş filmleri şeklinde belirlenmiştir.

Kış Ayazında Savaş Türkçe Dublaj izle - FİLMİNİ GERÇEK SİTEDEN İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.


Etiketleri: Kış Ayazında Savaş 720p izle , Kış Ayazında Savaş tek parça izle , Oorlogswinter izle , Winter in Wartime izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder