19 Ağustos 2013 Pazartesi

M-Bir Şehir Katilini Arıyor Türkçe Altyazılı izle - Film İzle


M-Bir Şehir Katilini Arıyor Türkçe Altyazılı izle - Film İzle




Filmin Adı: M-Bir Şehir Katilini Arıyor Türkçe Altyazılı izle

Türü: Gerilim Filmleri , IMDB 7.0 Film , Suç Filmleri , Yabancı Filmler

Özeti: Eskilerin bir numaralı Alman yönetmeni olarak ta bilinen Fritz Lang imzası taşıyan bu filmde son derece güzel bir konu işlenmiş. Filmde sadece küçük çocukları öldüren psikopat bir katil ve onun peşine düşen polis ile diğer suçluları anlatıyor. Filmde çocukları öldüren bu katili bulmak için şehirde polis teşkilatı oldukça özverili bir şekilde çalışmasına karşılık bir türlü katil yakalanamamakta ve her geçen gün yeni çocuk ölümleri gerçekleşmektedir. Bundan dolayı da halk tedirgin durumdadır. Polis te bu yüzden sıkı bir hal ilan eder ve her sokakta onlarca polis nöbet tutmaya başlar. Bu halkı memnun eder fakat diğer suçlular yani hırsızlar, kalpazanlar gibi diğer insanların hiç te hoşuna gitmez. Bu yüzden de diğer suçlular birleşerek bu katilin bulunmasında polise yardımcı olmaya karar verirler.
Film izle ekibi iyi seyirler diler.
M-Bir Şehir Katilini Arıyor Türkçe Altyazılı izle filminin yayınlanma tarihi 1931' ve birçok full film izle kitlesi tarafından beğeni ile izlenmiştir. Türkiye ve Dünya sinemaseverleri tarafından IMDB puanlama sisteminden 8.5 puan alarak kalitesini tescillemiş bir filmdir. Filmin kadrosundaki bazı ünlü oyuncular ise Peter Lorre , Theodor Loos , Ellen Widmann , Inge Landgut , Otto Wernicke şeklinde sıralanabilir. Son olarak filmin yönetmen koltuğunda ise ünlü yönetmen Fritz Lang'i görmekteyiz. Ek olarak filmin türü suç ve gerilim filmleri şeklinde belirlenmiştir.

M-Bir Şehir Katilini Arıyor Türkçe Altyazılı izle - FİLMİNİ GERÇEK SİTEDEN İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.


Etiketleri: M filmini izle , M-Bir Şehir Katilini Arıyor 720p izle , M-Bir Şehir Katilini Arıyor tek parça izle , M-Bir Şehir Katilini Arıyor türkçe dublaj izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder