13 Ağustos 2013 Salı

Özgürlük Yolu Tek Parça 720p izle - Film İzle


Özgürlük Yolu Tek Parça 720p izle - Film İzle




Filmin Adı: Özgürlük Yolu Tek Parça 720p izle

Türü: Colin Farrell Filmleri , Dram Filmleri , IMDB 7.0 Film , Macera Filmleri , Tarihi Filmler , Yabancı Filmler

Özeti: Sovyet esir kampından kaçan üç esirin Sibirya'dan başlayıp Hindistan'da son bulacak olan yolculuklarının anlatıldığı etkileyici bir film. Filmin başrol oyuncusu Colin Farrell ve çok etkileyici bir performans sergilediğini söyleyebilirim. Filmde esir kampından kaçan bu üç kişi önce kışın dondurucu soğuğunda Sibirya Dağlarını ve ardından üçsüz bucaksız düzlük ve kavurucu sıcaklıkları ile ünlü olan Gobi Çölünü de aştıktan sonra son engel olarak Himalayaları da aşmaları gerekecektir. Bu altı bin kilometrelik bir yolu geçerlerken hem doğa şartları ile hem de başlarına konulan ödül dolayısı ile diğer ödül avcılarından kaçmak zorundadırlar. Bu yolculukta Himalayalarda bir de kız katılır kervanlarına bakalım yolun sonunu görebilecekler midir?
Full izle ekibi iyi seyirler diler.

Özgürlük Yolu Tek Parça 720p izle filminin yayınlanma tarihi 2010 ABD' ve birçok full film izle kitlesi tarafından beğeni ile izlenmiştir. Türkiye ve Dünya sinemaseverleri tarafından IMDB puanlama sisteminden 7.3 puan alarak kalitesini tescillemiş bir filmdir. Filmin kadrosundaki bazı ünlü oyuncular ise Colin Farrell , Jim Sturgess , Saoirse Ronan , Ed Harris , Mark Strong şeklinde sıralanabilir. Son olarak filmin yönetmen koltuğunda ise ünlü yönetmen Peter Weir'i görmekteyiz. Ek olarak filmin türü Dram, Macera, Tarih Filmler şeklinde belirlenmiştir.

Özgürlük Yolu Tek Parça 720p izle - FİLMİNİ GERÇEK SİTEDEN İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.


Etiketleri: Özgürlük Yolu full izle , Özgürlük Yolu türkçe dulblaj izle , The Way Back 720p izle , The Way Back tek parça izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder