21 Ağustos 2013 Çarşamba

Son Ültimatom Türkçe Dublaj izle - Film İzle


Son Ültimatom Türkçe Dublaj izle - Film İzle




Filmin Adı: Son Ültimatom Türkçe Dublaj izle

Türü: Aksiyon Filmleri , Gerilim Filmleri , IMDB 7.0 Film , Suç Filmleri , Yabancı Filmler

Özeti: Serinin 3. filmi olan ve aksiyonun bir an olsun kesilmediği filmde Jason Bourne adı ile karşımıza yine Matt Damon çıkıyor. Sevdiği kadın öldürülen ve hayatta tek başına kalan Jason Bourne artık hedefe kilitlenmiş bir mermi gibi tek amacı olan geçmişte kim olduğunu öğrenmek için yola koyulur. Sona yaklaştıkça hiç te istemediği şeyleri öğrenen bu soğukkanlı suikastçı her şeyin başladığı yerde son bulmasını istiyor.
Full Film izle ekibi iyi seyirler diler.
Son Ültimatom Türkçe Dublaj izle filminin yayınlanma tarihi 2007' ve birçok full film izle kitlesi tarafından beğeni ile izlenmiştir. Türkiye ve Dünya sinemaseverleri tarafından IMDB puanlama sisteminden 8.1 puan alarak kalitesini tescillemiş bir filmdir. Filmin kadrosundaki bazı ünlü oyuncular ise Matt Damon , Julia Stiles , Joan Allen , Daniel Brühl , David Strathairn şeklinde sıralanabilir. Son olarak filmin yönetmen koltuğunda ise ünlü yönetmen Paul Greengrass'i görmekteyiz. Ek olarak filmin türü aksiyon, suç ve gerilim filmleri şeklinde belirlenmiştir.

FİLMİ GERÇEK SİTEDEN İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.Son Ültimatom Türkçe Dublaj izle -


Etiketleri: geçmişi olmayan adam izle , Son Ültimatom 720p izle , Son Ültimatom tek parça izle , The Bourne Ultimatum izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder