20 Ağustos 2013 Salı

Yabancı 2012 Yerli Film izle - Film İzle


Yabancı 2012 Yerli Film izle - Film İzle




Filmin Adı: Yabancı 2012 Yerli Film izle

Türü: 2012 Filmleri , Dram Filmleri , Yerli Filmler

Özeti: 1980 darbesi sonrasında yurt dışına mecburen iltica eden bir ana -babanın kızı kalan Bağımsız ,Paris'te doğup büyümüş ve arada geçen 30 yıl boyunca Türkiye'yi ve İstanbul'u hiç görmemiş tanımamıştır. Annesi zaten o küçükken ölen Bağımsız'ü babası büyütmüştür ancak o da ölüm eder. Ölüm haberiyle yıkılan Bağımsız babasından kalan bir mektubu bulunca çok etkilenir ve onun son arzusunu, ülkesine gömülme talebini adına getirmek için İstanbul yollarına düşer. Ama Türkiye'de hiç de hazır olmadığı sürprizlerle karşılaşacaktır zira babasını defnedebilmesi için T.C. nüfus cüzdanı şarttır. Ama babası ilticayla gittiğinden dolayı vatandaşlıktan uzun zaman önce çıkartılmıştır.

Özgür bir başına olduğu bu topraklarda yardım almak için annesinin akrabalarına ulaşır. Ona destek olsalar da onlar da bürokrasiye karşı çaresiz kalırlar. aynı zamanda tanıştığı Ferhat vazgeçmemesi için Bağımsız'e yardımcı olur , bütün olası yolları zorlar. Babasının akrabalarına ulaşması için Bağımsız'e yardımcı olur ...

Popüler tv dizilerinin senaristi olarak tanıdığımız Filiz Alpgezmen'in ilk uzun metrajlı çalışması kalan filmin başrolünde Sezin Akbaşoğulları bulunuyor .
Film izle ekibi iyi seyirler diler.

Yabancı 2012 Yerli Film izle filminin yayınlanma tarihi 2012' ve birçok full film izle kitlesi tarafından beğeni ile izlenmiştir. Türkiye ve Dünya sinemaseverleri tarafından IMDB puanlama sisteminden 5.3 puan alarak kalitesini tescillemiş bir filmdir. Filmin kadrosundaki bazı ünlü oyuncular ise Caner Cindoruk, Guzide Balci, Sezin Akbaşoğulları, Ulku Duru şeklinde sıralanabilir. Son olarak filmin yönetmen koltuğunda ise ünlü yönetmen Filiz Alpgezmen'i görmekteyiz. Ek olarak filmin türü dram fimleri şeklinde belirlenmiştir.

FİLMİ GERÇEK SİTEDEN İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.Yabancı 2012 Yerli Film izle -


Etiketleri: Yabancı 2012 izle , Yabancı izle , Yabancı yerli izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder